Selime Ali Abay İlkokulu
SELİME BELDESİ KÖPRÜBAŞI MAH. ATATÜRK CAD. SELIME ALI ABAY ILKOKUKU BLOK NO: 45 GÜZELYURT / AKSARAY

VİZYON

Milli ve manevi değerlerle donanmış, her daim müreffeh bir Türkiye için çalışan, dünyaya model bir okul olmak.

MİSYON

Öğrenmeyi en büyük ihtiyaç hisseden, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip edebilen, araştırmacı ve orijinal buluşlar üretebilen, özgüveni yüksek, ülkesinin ve dünyanın geleceğinin kendi sorumluluğu olduğunun bilincinde olan ideal nesli yetiştirmek için kalite ilkelerine bağlı, çalışanlarına önem veren, çağdaş bir okul olmak.

BAŞARILAR

2010 Toplam Kalite Yönetiminde İl Üçüncülüğü, Masa Tenisi İl Üçüncülüğü, Minik Kızlar Voleybol İl İkinciliği, İstiklal Marşında İlçe İkinciliği, Öğretmenler Günü Resim Yarışmasında İlçe Üçüncülüğü, Futsal Yıldız Erkek Musabakalarında 2013 İl 3.sü, Küçük Kızlar 2013 Voleybol İl Birinciliği, Küçük Kızlar 2013 Voleybol Bölge Grup İkinciliği, 2021-2022 Eğitim öğretim Yılında ilçemizde yapılan Masal anlatma yarışmasında 3. sınıf öğrencimiz Dürdane DEMİR 1. olarak okulumuzu gururla temsil etmiştir. aynı yıl yapılan İstiklal Marşı´nı Güzel Okuma Yarışmasında Hüsna BACIK ilçede 2. olarak okulumuzu başarıyla temsil etmiştir. İlçe çapında yapılan Geleneksel Çocuk Oyunları Yarışmalarında öğrencilerimiz; Denge oyunu, Mendil Kapmaca vs yarışmalarda büyük bir başarı elde etmiştir.

Başlama: 08.40 Bitiş :14.20

İl Merkezine 30km. İlçe Merkezine 15km.

Belediye